IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:00 | 22 ноември 2019
Обновен: 02:59 | 25 април 2024

Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Скорпион

Седмицата ще бъде щедра откъм изненади

По материала работи: manager
Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви се наложи да отделите повече време за семейството си. Възможно е да усещате липсата на конкретна личност в живота си (поради някаква причина) или да имате нужда от помощ в домашната си работа. 

 

Несемейните представители на този зодиакален знак ще са подвластни на силно желание за обвързване с партньор, за съвместно съжителство или създаване на семейство. Ако нямате романтична връзка, седмицата ще бъде благоприятна за търсене на такава в Интернет и за начало на кореспонденция. 


Седмицата ще бъде щедра откъм изненади. Тяхната цел не е да ви радват, а да ви насочат към правилната посока на развитие (особено ако се намирате в затруднено положение). 


Тази седмица независимо ще бъде важна за ваши бъдещи успехи в работата или в обществените ви дела. 


Амбиция и постоянство ще ви трябват за да може да постигнете конкретни резултати в бъдеще. 


Не игнорирайте съветите от страна на жена, защото тя ще има искрено желание да ви помогне.


През тази седмица срещи или събития ще ви върнат към ваши минали грешки или пропуски. Завръщането към иналото е, да ви припомни някои ситуации, които има опасност да повторите през тези седем дни.


Жените ще бъдат очаровани от действия, думи или помощ от страна на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Възможно е една такава личност дори да ви омагьоса романтично. 


Мъжете ще имат поводи за приятни срещи и събирания или сами да създадат такива. Ще искате повече положителни емоции в ежедневието си и ще игнорирате опитите на неприятни или мрачни хора да ви влияят по някакъв начин. 

Коментари

Новини Варна