IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
11:26 | 3 декември 2019
Обновен: 20:14 | 23 април 2024

Каква ще бъде 2020 година за зодия Телец

Ще предизвика различни промени в дома и в работата ви

По материала работи: Пламен Янков
Каква ще бъде 2020 година за зодия Телец

Ако сте родени под знака на Телец, 2020 година ще предизвика различни промени в дома и в работата ви. В някои случаи те ще бъдат форсирани от появата на нови хора в семейството или в работния ви колектив. 


През тази година ще имате благоприятно време за начало на бизнес от дома, бизнес свързан с услуги за домакинството, семейството, имотен бизнес, бизнес свързан със строителство или ремонти и др. 


През тази година в голяма степен ще можете да разчитате на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева при реализацията на планове свързани с дома или с кариерата ви. 

 

Женски хороскоп за декември 2019


Въпреки благоприятните тенденции, с които започнах тази годишна прогноза, някои неблагоприятни влияния през годината ще засегнат вашите финансови ресурси и спестявания. Повечето разходи през годината не винаги ще успяват навреме да се покрият от по-добри доходи. Ще се преживеят моменти на конфронтация с роднини или бизнес партньори свързани с по-големи разходи, плащания или инвестиции. Особено чувствителни ще бъдат отношенията ви с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. 


През годината ще преживеете емоционални моменти свързани със здравето на приятели или хора от кръга ви роднини, с които нямате кръвна връзка. Здравословното състояние на такива хора, може да изиска лечение в болница, хирургическа намеса и да има като цяло неясно развитие към възстановяване или влошаване. 


През годината ще сте част от събирания свързани с важно събитие в живота на брат или сестра, братовчеди и други родственици. 


Кратките пътувания извън вашето населено място, в повечето случаи ще са свързани със срещи с роднини или с лечение, терапия и др. 


2020 ще има благоприятно въздействие върху отношения с баща или с роднини от мъжки пол. Особено благоприятно влияние ще се усети в отношенията ви с тези, които живеят на разстояния от вас. 

 

Месечен хороскоп за декември 2019


През годината мнозина ще планират пътуване свързано със завръщане или гостуване в дома на родители. Мнозина, които са били на работа в чужбина през 2020 ще започнат своето завръщане по родните места или ще започнат подготовка за такова. Ще се оглеждате за подходяща работа или бизнес, за създаване на собствен дом или възстановяване дома на родители, баба и дядо. 


Любовният ви живот ще бъде трудно да се характеризира с няколко думи еднакво за всички представители на зодиакалния знак Телец. Най-нестабилни или уязвими откъм грешки и заблуди ще бъдат момичетата и младите жени родени под този зодиакален знак. Възможно е да правите опити да се домогнете до нечие внимание или романтичен интерес чрез непозволени средства, хитрости и манипулации. Това определено ще ви изиграе лоша шега. 


Както писах в началото 2020 ще бъде много благоприятно време за развитие на семеен бизнес, на личната ви кариера или бизнес в определена област (свързан предимно със земята, имоти, строителство, ремонти, с услуги за дома и семейството и др.). Ще имате интересни идеи и планове, които ще имат реална възможност за реализация в рамките на тази и следващата година. Благоприятно влияние в тези ваши действия ще може да усетите от хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. 


2020 вещае промени в семейството предимно на мъжете родени под зодиакалния знак Телец. Несемейните ще имат възможност да създадат собствено семейство, да сключат брак или да станат родители. Годината вещае повече раждания на момчета или повече важни събития свързани с мъже в семейството ви. 


През тази година избягвайте да правите планове свързани със завещания, наследства, пенсия (особено ако е наследствена). Възможни са различни разочарования, затруднения или спънки при оформяне на документи свързани с тях и др. 


Отношенията ви с роднини от страна на брачния ви партньор ще преживеят турбуленция свързана с финансови интереси или общо имущество. 


2020 ще зарадва мнозина от вас с раждането на дете, с успехи на дете или млад човек от семейството. Тези успехи могат да имат връзка с различни публични или професионални изяви, включително такива зад граница. 

 

Любовен хороскоп за декември 2019


През тази година ще може да се зарадвате на различни важни събития в живота на собственото си дете, които ще бъдат постигнати благодарение на късмет или собствен талант (познания). 


2020 ще бъде благоприятна за създаване на романтична връзка чрез онлайн средствата за запознанства: агенция за запознанства, страница за запознанства, брачна агенция, сватовница и др. Интересно развитие ще имат и романтични отношения, които ще се създадат на работното ви място или чрез професионалните ви контакти. Специални емоции ще преживеят тези от вас, които ще срещнат партньор роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 


Някои трудни моменти през годината ще имат връзка с майка или с жена, която е ваша родственица. 2020 вещае житейска раздяла с жена поради извървяния от нея предопределен житейски път. 


Мнозина ще бъдат изненадаи през годината от придобиване на ново имущество или собственост, както е и възможно да вземете неочаквано решение (предимно жените Телец) за прехвърляне на лична собственост на друг човек. 

 

Източник: astro.velida.net

 

Четете още

Каква ще бъде 2020 година за зодия Овен

Каква ще бъде 2020 година за зодия БЛИЗНАЦИ

Каква ще бъде 2020 година за зодия Рак

Каква ще бъде 2020 година за зодия Лъв

Коментари

Новини Варна