IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
10:44 | 4 декември 2019
Обновен: 15:10 | 28 март 2024

Каква ще бъде 2020 година за зодия Близнаци

Ще бъде запомнена с някои важни промени във вашето материално и имотно състояние

По материала работи: Пламен Янков
Каква ще бъде 2020 година за зодия Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, 2020 година ще бъде запомнена с някои важни промени във вашето материално и имотно състояние. През тази година ще имате възможност да се устроите със собствен дом, да подобрите дома в който живеете, да получите наследство или да инвестирате в недвижими имоти. 


Всичките тези неща ще стават бавно, преодолявайки различни притеснения, спънки или затруднения. В края на краищата най-важното е постигането на успех или резултати, които да ви удовлетворят. 


През годината ще ви се наложи да разрешавате най-различни битови проблеми в дома си или проблеми с техника, която притежавате. Това ще ви коства стресови моменти, които са естествени при такива ситуации. 


През 2020 година по-добри финансови възможности ще имат жените Близнаци, отколкото мъжете. 

 

Женски хороскоп за декември 2019

 

Вероятни са по-големи или неприятни разходи свързани с млада жена: дъщеря, внучка, снаха и други. Неприятното в този случай ще бъде големината на разходите, които може да предизвикат затруднения в семейния ви бюджет или причината за тяхното възникване: грешки, не добре обмислен заем, възникване на неочакван здравословен проблем и др. 


Старайте се да бъдете по-независими във финансовите си дела през годината, особено ако правите някакви инвестиции или имате собствен бизнес. Избягвайте вмешателство в такива дейности на други хора, дори те да са от кръга ви роднини. 
Всъщност през годината доста често ще имате да разрешавате финансови проблеми с роднини, които ще бъдат предизвикани от различни несъгласия помежду ви. 


Някои от вас могат да се натоварят емоционално и психически с паричните затруднения в семейството на роднини. Дали ще можете да помогнете, дали ще ви поискат помощ ще бъде различно за всеки един от вас. 


2020 година вещае важни събития свързани с баща, с родственик от страна на баща ви или друг мъж от кръга ви роднини. Вероятно това ще бъде личност, с която не живеете под един покрив и с когото ще имате по-чести контакти в периода на тези събития. 


През годината ще имате ангажименти свързани с различни финансови документи, които касаят ваши минали действия, предишна работа, заем който сте взели преди време или други подобни дела. 


Внимание ще изискват договорни или финансови отношения с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, които ще имат неясно, непредсказуемо развитие. 

 

Месечен хороскоп за декември 2019

 

2020 година ще бъде неблагоприятно време за преместване в друг град или държава с цел нова работа или обучение. 


През годината ще ви разстрои събитие свързано с неприятен инцидент по време на пътуване за хора, които лично познавате. 


Има голяма вероятност да се откажете от ваш план свързан с пътуване, поради осъзнаване невъзможността да реализирате вашите предварителни очаквания и цели. 


2020 година вещае приятни преживявания свързани със сватба или със семейството на ваши приятели или роднини, които вероятно са родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Нови познанства с такива хора в романтичен план могат да доведат до създаване на семейство и сключване на брак. 


Като цяло хора родени по тези три зодиакални знака ще внесат специално оживление в живота ви през годината. 


През 2020-та някои от вас ще преживеят конфликти или различни спорни ситуации свързани с наследство, собственост или пари, които са притежание на родители или други възрастни родственици. Моят съвет е да не се натоварвате психически и емоционално с подобни конфронтации, тъй като те, като развитие няма да зависят от вас по никакъв начин.

 
През годината ще възникнат неочаквани ситуации в дома ви свързани с тайни от вашия личен живот или живота на ваш родственик, които ще имат своето индивидуално развитие. Каквото и да бъде конкретното събитие, то няма да бъде случайно, няма да бъде предизвикано преднамерено от някой друг, а просто съдбата по свой си начин ще иска да разкрие, да направи скритото да стане явно. 


Интересно развитие през годината ще има вашия обществен или политически живот, както и вашата кариера, в случай че сте в началото на такава. 

 

Любовен хороскоп за декември 2019

 

Много силна протекция ще получите от страна на мъж, който може да бъде ваш ръководител, наставник, учител и дори роднина. 2020 вещае прогрес в професионален план за мъжете, както и благоприятно развитие на дела свързани със съдебна, юридическа, политическа или обществена институция. 


Това ще бъде благоприятна година за начало на нова работа за почти всички представители на този зодиакален знак. Най-вероятно това ще стане неочаквано, като инцидентно ще възникне нова възможност или предложение, ще ви бъде даден нов шанс, за нещо което сте пропуснали преди време и др. 


През годината ще ви изненада събитие в живота на жена родена под знака на Скорпион, Рак или Риби, която ще ви съобщи първо на вас важна за нея новина.

 

Източник: astro.velida.net

 

Четете още

Каква ще бъде 2020 година за зодия Овен

Каква ще бъде 2020 година за зодия Телец

Каква ще бъде 2020 година за зодия Рак

Каква ще бъде 2020 година за зодия Лъв

Коментари

Новини Варна