IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:11 | 22 януари 2020
Обновен: 08:36 | 15 април 2024

Китайски хороскоп: В събота започва годината на Металния плъх (КУЧЕ)

Като представители на знака, трябва да сте търпеливи и упорити в работата си

По материала работи: Слав Велев
Китайски хороскоп: В събота започва годината на Металния плъх (КУЧЕ)

Годините на Кучето са 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018. Като представители на знака, трябва да сте търпеливи и упорити в работата си. Ако успеете да се справите с новите предизвикателства, това ще ви направи по-силни и по-самостоятелни. Ще успеете да вземете правилни решения. Хората, родени под знака на Кучето, са винаги честни. Кучето ще бъде винаги с вас и в добро, и в лошо, точно когато имате най-голяма нужда от него. То е лоялно и справедливо. Не седи мирно, когато види някакъв проблем. Никога няма просто да седи и да говори за него, а ще действа. Също така би защитило и чуждите интереси. Щастливи числа: 2, 6, 8. Щастливи цветове: оранжево, червено, розово. Какво още можете да очаквате през тази година:

 

Любов

 

Най-добри съвпадения: Вол, Заек, Плъх. В началото на годината връзката ви няма да се промени. Ако живеете заедно, то щастието ще бъде там. Ако сте сами, ще правите малки стъпки към любовта. В момента, в който срещнете някой, сърцето ви ще затупти силно и ще усетите пърхането на пеперудите. Трябва да бъдете внимателни. Дръжте очите си отворени, защото ако сърцето ви се отнесе, е възможно любовната история да приключи и да се почувствате излъгани. През втората част от годината ще избягате от рутината и ще покажете на своя партньор, че сте готови за нови вълнуващи приключения. Хората без половинки може да разберат какво е любовта от пръв поглед. Ще имате чувството, че летите в облаците.

 

 Финанси

 

Ще бъдете разтърсени от финансови кризи, но ще успеете да се издигнете отново. Това зависи и от вас и вашето отношение. Не правете предварителни сметки и харчете разумно парите си. Не залагайте на скъпото, а на качественото!

 

 Здраве

 

Ако получите тъжните новини за някаква опасно болест, не падайте духом. Винаги има начин и шанс, какъвто и да е той. Не спирайте да се лекувате. Обръщайте и внимание на храните, които консумирате.

 

 

Коментари

Новини Варна