Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - ЛЪВ
Ще сте склонни лесно да влизате в пререкания с мъже, за които смятате, че имат по-малко житейски опит или познания за нещата, за които спорите
Публикувана: 14 Feb 2020 | 0:05

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще сте склонни лесно да влизате в пререкания с мъже, за които смятате, че имат по-малко житейски опит или познания за нещата, за които спорите. 


Би било добре да не отдавате голямо значение на тези емоции, и да се опитате да разговаряте спокойно и дипломатично. 


Тези от вас, които имат романтичен партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, може да преживеят сцена на ревност или опит за контрол, който другия партньор няма да приеме. 


През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване, особенно ако сте в компанията на жена, която умее да се забавлява. 


През тази седмица може да научите някои неприятни истини за човек от кръга ви приятели, който/ която използва една ситуация с бебе или с дете за да постигне някаква користна цел или да наложи своята воля в една деликатна ситуация. 


Седмицата вещае новини свързани с нежелана или сложна бременност. 


За съжаление през тези седем дни мнозина ще се наложи да отидат някъде по неприятен повод.


Жените над 35-годишна възраст ще имат благоприятна седмица за реализиране на важни планове свързани с пътуване или с преместване. 

Коментари ( 0 )