IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
10:54 | 26 март 2020
Обновен: 18:33 | 28 март 2024

Белгия забрани груповия секс

Изчаква се спирането на заразата

По материала работи: Борис Проданов
Белгия забрани груповия секс

Министърът на здравеопазването на Белгия заяви, че забранява "несъществените" сексуални дейности, в които участват повече от трима човека. Причина за решението й е силно заразният коронавирус, съобщава World News Daily Report. 

 

Де Блок заяви, че е била принудена да действа дръзко, тъй като Белгия има славата на "европейска столица на пиенето на бира и груповия секс.

 

„Белгия е столицата за пиене на бира и масово правене на групов секс в Европа, ако не и в света. Ние като нация трябва да се справим с тази ситуация “, обяви Де Блок в парламента.

 

Тя забрани всички сексуални дейности на трима или повече души, след като миналата седмица "коронавирус парти" се е превърнало в масова оргия с 500 човека, от които 380 са се заразили със смъртоносната инфекция.

 

„Размяна на съпруги, тройките и оргиите с по шест, петдесет, сто или повече души не са разрешени, докато заразата не изчезне“, обяви тя в парламента.

 

Министърът на здравеопазването Де Блок не забрани сексуални практики за едно или две лица, като мастурбация, анален или орален секс.

 

БЛИЦ

 

Прочетете още: Всяка зодия отслабва по свой начин - ХОРОСКОП

Коментари

Новини Варна