IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:03 | 27 май 2020
Обновен: 22:19 | 15 април 2024

Хороскоп за 28 май 2020 - Близнаци

Гледайте с оптимизъм на бъдещето

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 май 2020 - Близнаци

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа.

 

Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки.

 

Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури.

 

Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Близнаците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания.

 

В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Коментари

Новини Варна