IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:05 | 27 май 2020
Обновен: 01:47 | 11 април 2024

Хороскоп за 28 май 2020 - Лъв

Бъдете внимателни зад волана

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 май 2020 - Лъв

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности.

 

Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Не прекалявайте с материалните си стремежи.

 

Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги.

 

Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга.

 

Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения.

 

Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Коментари

Новини Варна