IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:03 | 30 май 2020
Обновен: 22:12 | 18 април 2024

Месечен хороскоп на юни 2020 - Близнаци

Ще ви е много по-лесно, ако приемете фактите осъзнато

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп на юни 2020 - Близнаци

Между обичайните събития и задачи често ще се „промъкват“ допълнителни, непредвидени, които няма да можете да избегнете. Усещането, че „времето ви притиска“ със сигурност ще е повод за тревога и на моменти може да сте доста раздразнителни.

 

Напрежението ще се отрази негативно на съня и на концентрацията ви. След навлизането на Меркурий, вашият управител в ретроградно движение, част от процесите ще забавят скоростта си на реализация.

 

Ще ви е много по-лесно, ако приемете фактите осъзнато и адаптирате темпото си към тях, отколкото ако се опитвате да форсирате събитията.

 

Уреждайки различни административни въпроси ще откриете стари документални грешки, които ще имате възможност да коригирате. Това пък ще ви даде възможност да ускорите някои стопирани към момента замисли и да дефинирате условията за предполагаемия им успешен завършек.

 

Няма да имате затруднения с различни битови дейности като ремонти, промяна на интериора, реставрация на стари мебели и други, изискващи сръчност. Използвайте всяка свободна минута и подходящи климатични условия за досег с живата природа, където ще можете да стабилизирате енергетиката си и да се освободите от стреса.

 

 

Коментари

Новини Варна