IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:08 | 30 май 2020
Обновен: 04:52 | 15 април 2024

Месечен хороскоп на юни 2020 - Скорпион

Бъдете готови да се справите с подмолни интриги

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп на юни 2020 - Скорпион

Мобилизирайте се максимално, защото събитията, които предстоят няма да са от най-приятните. Вероятно ще се наложи да се справите с поредица енигми.

 

Да действате в условията на неизвестност, да взимате решения с дългосрочен ефект при липса на достатъчно информация. Опитайте се да си представите крайните резултати с различни варианти, последствията от тях и възможностите за коригиращи ходове.

 

Бъдете готови да се справите с подмолни интриги, с опити да ви въвлекат в съмнителни затворени групи, да въздействат върху инстинктите ви.

 

Контролирайте мислите и емоциите, за да не попаднете в коварните лапи на илюзиите.

 

Бъдете особено разумни, уреждайки финансови въпроси. Партньорите и колегите ви изневиделица може да се активират и да потърсят съучастието ви в атрактивни на пръв поглед проекти, приключения, инициативи.

 

Със сигурност ще са по-скоро губещи авантюри, изискващи прекалено много време, средства и енергия, така че не се увличайте излишно. Личните отношения ще са вдъхновяващи.

Коментари

Новини Варна