IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:02 | 30 май 2020
Обновен: 15:14 | 24 март 2024

Месечен хороскоп на юни 2020 - Телец

Ориентирайте потенциала си в градивна посока

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп на юни 2020 - Телец

Критичните моменти през този месец ще са свързани с отношенията ви. Управителят на вашия знак, Венера, е в ретроградно движение и мислите ви ще са насочени много по-често към миналото отколкото към настоящето.

 

И по-конкретно мислите, отнасящи се до хората, с които общувате. Не е изключено да започнете да сравнявате предишните си връзки със сегашния партньор. Да идеализирате предишните, да си измисляте недостатъци на човека, с когото сте в момента, да се самосъжалявате за лошия си избор...

 

Един от доказалите ефективността си начини за намаляване на напрежението е да се заемете с дейности, изискващи творчески подход или редовно да отделяте време за любимите си занимания. Възползвайте се и възстановете душевното си равновесие още в началото на месеца.

 

Ориентирайте потенциала си в градивна посока. Анализирайте грешките от натрупания опит и ги признайте. Не само ще подобрите комуникацията, но и ще си осигурите сътрудничество при работа със сложни казуси.

Коментари

Новини Варна