IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:07 | 30 май 2020
Обновен: 19:21 | 22 април 2024

Месечен хороскоп на юни 2020 - Везни

Не приемайте събитията твърде лично

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп на юни 2020 - Везни

За довършване на вече започнатото ще са ви необходими постоянство и последователност. Със сигурност ще се натъквате на разни дребни пречки, но не бива да ги приемате за фатални и да се отказвате.

 

Отношенията с околните ще са сравнително спокойни. Колеги, които са ви създавали различни главоболия, ще се извинят за поведението си и ще търсят начин за компенсация.

 

Ще се справите по-лесно, ако използвате познати методи на работа. Ако все пак се наложи да експериментирате и да импровизирате, то обмисляйте последствията подробно.

 

Обстановката в публичното пространство като цяло на моменти със сигурност ще е напрегната. Не приемайте събитията твърде лично, за да не допуснете да въздействат драматично върху ежедневието ви.

 

Ще запазите устойчиви личните си отношения, ако не апликирате служебните тревоги у дома. Ако е възможно да отложите подписването на дългосрочни договори и пътуванията на големи разстояния за по-късен период от време, то направете го.

Коментари

Новини Варна