IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
20:50 | 11 юли 2019
Обновен: 00:28 | 10 април 2024

Спипаха 51-годишна с нарколаборатория

Намерени са 100 растения в начален етап на развитие, осветителни тела, системи за контрол на влажността и температурата, електронна везна

По материала работи: Пламен Янков
Спипаха 51-годишна с нарколаборатория

Домашна оранжерия за отглеждане и обработка на марихуана е открита в пазарджишкото село Мало Конаре, при акция на служители на МВР в Пазарджик, информират от "Дарик", цитирани от Dnes.bg.
 

Процесуалните действия по реализацията са осъществени под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. На 10 юли, екипи от сектора са претърсили в къща в пазарджишкото село Мало Конаре.


Неин обитател е стар познайник на криминалистите, на 51 години, известен с прякора Валето. В няколко стаи полицаите открили обособена оранжерия за отглеждане и последваща обработка на канабис.


Намерени са 100 растения в начален етап на развитие, осветителни тела, системи за контрол на влажността и температурата, електронна везна. По време на акцията мъжът направил неуспешен опит да се отърве от близо 36 грама суха листна маса, която се оказала суха марихуана с високо качество.


Той е задържан за 24 часа, а Окръжната прокуратура е удължила срока на ареста със 72 часа. Всички доказателства, които имат отношение по случая, са иззети.


Четете още: Шофьор в Хасково блъсна дете, а след това избяга

Коментари

Новини Варна