IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
12:30 | 14 септември 2019
Обновен: 06:41 | 28 март 2024

"Отчаяната съпруга" Фелисити Хъфман влиза в затвора

Заради фалшифицирани документи ще лежи 14 дни

По материала работи: Пламен Янков
"Отчаяната съпруга" Фелисити Хъфман влиза в затвора

Актрисата Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дена затвор, защото е платила 15 000 долара, за да бъдат фалшифицирани приемните тестове за университета на голямата й дъщеря, съобщиха световните информационни агенции.
 

Фелисити Хъфман ще трябва да плати и 30 000 долара глоба, както и да отработи 250 часа обществено полезен труд.


През май Фелисити Хъфман, станала известна със сериала "Отчаяни съпруги", се призна за виновна по обвинението, че е платила 15 000 долара на човек от фирма, специализирана в подготовка за тестовете САТ за прием в американските университета, за да бъдат повишени резултатите на дъщеря й.
 

Адвокатите на Фелисити Хъфман настояваха вместо на затвор, тя да бъде осъдена условно, да положи обществено полезен труд и да плати глоба от 20 000 долара.
 

Прокурорът поиска един месец затвор. Фелисити Хъфман каза, че приема наказанието и се извини на съпруга и дъщеря си, предаде БТА, цитирана от Dnes.bg.
 

Тя ще трябва да се яви в затвора на 25 октомври. Повече от 30 родители, сред които и актрисата Лори Лафлин, са обвинени по същото дело. Фелисити Хъфман е първата осъдена.


Четете още: Бременна ли е Кейт Мидълтън?

Коментари

Новини Варна