От балкона на театъра във Варна - хитове от мюзикъли
С много настроение днес от 18 ч. ще се появят солистите Лилия Илиева, Жана Костова, Калина Жекова, Свилен Николов и Велин Михайлов
Публикувана: 30 May 2020 | 9:56

Хитове от най-популярните мюзикъли на нашето време, създадени от Андрю Лойд Уебър, ще прозвучат тази събота, 30-ти май, от 18 ч. на балкона на историческата сграда на Театъра, съобщават от ТМПЦ – Варна.

 

С много настроение ще се появят солистите Лилия Илиева, Жана Костова, Калина Жекова, Свилен Николов и Велин Михайлов. На пианото ще акомпанира маестро Страцимир Павлов, който има ключова роля в реализацията на постановките на мюзикъли на варненска сцена.
 
Ще бъдат представени арията на Кристин от „Фантомът на операта“ в изпълнението на Лилия Илиева, песента на Ирод от „Исус Христос суперзвезда“ в изпълнението на Свилен Николов, ария на Кристин от „Любовта никога не умира“ в изпълнението на Жана Костова, както и песен на Юда от „Йосиф и фантастичната му пъстра дреха“ в изпълнението на Велин Михайлов. Прочутата ария на Евита от мюзикъла „Евита“ ще бъде в изпълнение на Калина Жекова.
 
Всички солисти ще бъдат заедно в най-горещите песни – разпалващата „Baila me“ на Джипси кингс от мюзикъла „Зоро“, „Can you feel the love tonight“ на Елтън Джон от „Цар Лъв“ и любимата на няколко поколения песен на мускетарите от „Тримата мускетари“ на майстора на руската филмова музика и мюзикъл Максим Дунаевски, син на големия композитор Исак Дунаевски.

 

Черно море

Коментари ( 0 )