IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Култура
09:56 | 30 май 2020
Обновен: 03:57 | 25 февруари 2024

От балкона на театъра във Варна - хитове от мюзикъли

С много настроение днес от 18 ч. ще се появят солистите Лилия Илиева, Жана Костова, Калина Жекова, Свилен Николов и Велин Михайлов

По материала работи: Ставри Таргов
От балкона на театъра във Варна - хитове от мюзикъли

Хитове от най-популярните мюзикъли на нашето време, създадени от Андрю Лойд Уебър, ще прозвучат тази събота, 30-ти май, от 18 ч. на балкона на историческата сграда на Театъра, съобщават от ТМПЦ – Варна.

 

С много настроение ще се появят солистите Лилия Илиева, Жана Костова, Калина Жекова, Свилен Николов и Велин Михайлов. На пианото ще акомпанира маестро Страцимир Павлов, който има ключова роля в реализацията на постановките на мюзикъли на варненска сцена.
 
Ще бъдат представени арията на Кристин от „Фантомът на операта“ в изпълнението на Лилия Илиева, песента на Ирод от „Исус Христос суперзвезда“ в изпълнението на Свилен Николов, ария на Кристин от „Любовта никога не умира“ в изпълнението на Жана Костова, както и песен на Юда от „Йосиф и фантастичната му пъстра дреха“ в изпълнението на Велин Михайлов. Прочутата ария на Евита от мюзикъла „Евита“ ще бъде в изпълнение на Калина Жекова.
 
Всички солисти ще бъдат заедно в най-горещите песни – разпалващата „Baila me“ на Джипси кингс от мюзикъла „Зоро“, „Can you feel the love tonight“ на Елтън Джон от „Цар Лъв“ и любимата на няколко поколения песен на мускетарите от „Тримата мускетари“ на майстора на руската филмова музика и мюзикъл Максим Дунаевски, син на големия композитор Исак Дунаевски.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна