IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
20:34 | 11 май 2019
Обновен: 04:41 | 10 март 2024

Какво бижу ще подари Хари на Меган за бебето?

Очаква се той да наруши традициите

По материала работи: Пламен Янков
Какво бижу ще подари Хари на Меган за бебето?

Принц Хари ще подари скъпо бижу на Меган по повод раждането на първородния им син. Това смятат британски експерти, според които херцогът на Съсекс ще наруши кралските традиции и ще обсипе жена си с подаръци.
 

Новината за раждането на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор бе съобщена в понеделник следобед, припомня Tialoto.bg. Още преди бебето да проплаче, Меган и съпругът ѝ обявиха, че нямат право да приемат подаръци от почитатели и предпочитат всеки, който иска да им прати подарък, да направи дарение с благотворителност.
 

Според Андрю Браун, главен изпълнителен директор на водеща компания, продаваща диаманти, фини бижута и луксозни часовници, има няколко възможности, които стоят пред херцога на Съсекс. По думите му, много вероятно е след броени дни да видим Меган да носи смарагдов пръстен или гривна с такива камъни, защото този скъпоценен камък се носи от хората, родени през месец май.
 

Специалистът изтъква, че Хари може да се спре на някакъв изумруд, който е символ на истинска любов, плодородие и прераждане. Това го прави перфектен подарък за жената, към която изпитва силни чувства.
 

Ако реши да отдаде почит към принцеса Даяна, внукът на Елизабет Втора ще купи нещо с турмалинов камък. Но според бижутера, той ще държи на това бижуто на съпругата му да бъде уникално.
 

Младата майка обича да носи часовници на „Cartier“. Ето защо не е изключено да получи нов – гравиран с инициалите на бебето или неговото име, което все още не е обявено публично.
 

В сряда Меган и Хари показаха сина си за първи път. На представянето на най-новия наследник на кралското семейство Меган носеше само нежно златно колие на врата си.
 

След като се роди принц Джордж, Уилям купи на Кейт пръстен от бяло злато на стойност 820 паунда. Когато се появи дъщеричката му, херцогинята на Кеймбридж се появи с нежни обеци с турмалин, аметист и диаманти за близо 2 600 паунда.
 

Макар и двойката да не е потвърдила официално, Кейт се сдоби с пръстен с цианид след като роди третото си дете – принц Луи.
 

Предстои да разберем дали Хари ще последва примера на брат си или ще изненада Меган с нещо по-голямо.


Четете още: Хари и Меган обявиха името на първото си бебе
 

Коментари

Новини Варна