Звездите, които са истински герои в живота
Вдъхновяващи истории от света на Холивуд
Публикувана: 14 Jul 2019 | 14:32

Актьорите са тези, които ни карат да вярваме, че хората по света са прекрасни същества. Със своите роли, те ни пренасят във вселена, където всичко е наред и колкото и да е зле положението, то накрая всичко ще се оправи.
 

Супер герои, лекари, които борят смъртоносни болести или пък войници, които успяват да спрат световна война, филмовите персонажи са тези, които дават надежда на хората, че добрият човек се крие някъде там. Освен че влизат чудесно в ролите си и карат човек да се откъсне за малко от реалността, известните холивудски актьори са супер герои и в истинския живот, пише Tialoto.bg.
 

Историите, които разказват за личност от света на киното, която успява да спаси живота на други хора, са не малко, а сред имената на героите се открояват тези на Том Круз, Харисън Форд и Деми Мур.
 

Актьорът от „Спайдър-мен: Далеч от дома“ Том Холанд успява да спаси фен, който е повален от тълпа. Това се случва по време на събитие, когато почитателите се опитват да се сдобият с автографи. Тогава едно момиче е буквално блъснато към огражденията и тя започва да се задушава. Холанд ядосано се обръща към тълпата и им казва, че ако не спрат да бутат предните редове напред, то той ще предприеме действия.

 

 

Друга холивудска звезда – Майкъл Рапапорт, успява да спре човек, който се е опитал да отвори аварийната врата на самолет. Полетът бил от Хюстън до Лос Анджелис, когато актьорът забелязал, че друг пътник с две ръце се опитва да отключи вратата на машината. Тъй като стюардесите не били наоколо, той тръгнал към човека и го повалил на седалката.

 

 

Д-р Стрейндж успява да спаси колоездач от крадци. Бенедикт Къмбърбач, който влиза в ролята на известния доктор от вселената на Марвел, става свидетел на опит за кражба, когато се прибирал с такси към вкъщи. В това време, актьорът излиза от колата и се притичва на помощ и заедно с таксиметровия шофьор успяват да изгонят нападателите.
 

 

Когато е едва на 17, Джон Красински успява да спаси жена от удавяне в Коста Рика. По това време той току-що е завършил гимназия и отива да преподава английски за няколко месеца. Отива на плаж и става свидетел как жена започва да се дави, след като попада във водовъртеж. „В този момент, не попитах никого. Нямаше кой да ми помогне. Исках просто да я спася“, споделя актьорът и режисьор.

 

Харисън Форд получава лиценз за пилотиране и по този начин помага на изгубили се туристи. Той успява да намери 13-годишно момче, което се отделя от скаутска група в Националния парк „Йелоустоун“. Но Форд не е само добър самарянин във въздуха. Актьорът вижда жена, която губи контрол над колата си и излиза от пътя. Той спира и помага на пострадалата като дори изчакал докато дойдат лекарите.

 

 

Може би една от най-впечатляващите истории, които включват холивудска звезда, е тази с Джейми Фокс и горяща кола. Докато актьорът шофира през Калифорния, друг шофьор губи контрол и колата му пада в канавката като се завърта няколко пъти. След това автомобилът се пали, а Фокс е този, който успява да пререже колана на шофьора и да го изнесе навън. „Не съм герой, а просто трябваше да направя нещо“, скромничи Фокс.
 

 

Джерард Бътлър не остава по-назад от своите колеги. През 1997-а, когато е на пикник в Шотландия, Бътлър чува вик за помощ. В реката, която е близо до мястото, където се намира актьорът, момче на 14 години се бори с водата и се опитва да се добере до брега. Тогава на помощ идва Бътлър, който изкарва успешно пострадалото дете. „Не бих се нарекъл герой. Просто се радвам, че всичко е наред“, споделя актьорът.

 


Четете още: Роби Уилямс мислел да се самоубие с кокаин заради... духове
 

 

Коментари ( 0 )