IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
16:56 | 23 септември 2019
Обновен: 05:13 | 26 февруари 2024

Тайните на 5 звезди за перфектна визия

Ето какво съветват знаменитостите

По материала работи: Пламен Янков
Тайните на 5 звезди за перфектна визия

Гледайки ги на големия екран или по вестниците и списанията, на нас ни се иска да бъдем като тях. Те са красиви и известни жени, имат много пари и не се притесняват от хорското мнение.
 

Всяка звезда има своите тайни за перфектна визия. Много популярни знаменитости не се притесняват да говорят за това какъв хранителен режим спазват, какво спортуват и как се грижат за кожата си. Ето какво споделят 5 известни дами:


Дженифър Анистън

 

Дженифър Анистън
 

Наскоро тя направи 50 години, но никой не може да каже, че е на тази възраст. В началото на нейната кариера тя се хранела изключително нездравословно и била по-пълничка. След това ѝ казали: „Или се втали малко, или забрави за надеждите си да направиш кариера в киноиндустрията“.
 

Онова, с което актрисата поддържа външния си вид, е йогата. Звездата не пропуска тренировка. Освен това тя следи изкъсо количеството въглехидрати, които приема. В менюто ѝ винаги има 40% плодове и зеленчуци, 30% растителни мазнини, 30% постно телешко и пилешко месо. За да има по-хубава кожа, тя ограничава приема на консерванти, кофеин, алкохол и цигари.
 

Джулия Робъртс
 

Джулия Робъртс
 

Усмихнатата актриса обръща голямо внимание на подхранването на ноктите. Нейната тайна е маска, която се прави във вана, пълна със зехтин. Когато има повече свободно време, Робъртс потапя ръцете в натуралния продукт и ги кисне за 20-30 минути. Той омекотява кутикулите, заздравява ноктите и намалява чупливостта.
 

Дженифър Лопес
 

Дженифър Лопес


Известната певица и актриса спортува много и може да си позволи да похапне повече забранени храни. Въпреки това тя не яде сол и захар един път месечно, цяла седмица. По този начин тя изхвърля по-лесно задържаните течности и отслабва по-лесно.
 

Пенелопе Круз
 

пенелопе круз
 

Американската актриса чукна 45, но изглежда невероятно. За да има по-здрава и хубава кожа, звездата си прави пресен сок от грейпфрут и пие по чаша всеки ден. Витамините в него почистват кожата, правят я по-еластична и румена.
 

Меган Фокс
 

Меган Фокс
 

Една от най-сексапилните актриси разкрива, че хубавата ѝ кожа и фигурата ѝ се дължат на криотерапията. Тя взима контрастен душ всеки ден, което подобрява кръвообращението.
 

Контрастният душ прави кожата по-гладка и стегната. Той забавя метаболизма и е ефективно средство за закаляване.


Деми Мур
 

Деми Мур

 

Актрисата разкрива, че кожата ѝ е прекалено чувствителна. „Затова винаги използвам продукти без добавени аромати и с чисти съставки“, казва Мур и изтъква, че хидратирането на кожата е много важно.
 

„Ако не работя или няма да ходя на събитие, не суша косата си, не я изправям и не я къдря. Имам много коса, но ѝ помагам да бъде здрава като ѝ давам почивка от всички третирания“, разказва звездата.
 

Друго нещо, на което разчита актрисата, е лечението с пиявици. „Част от тази терапия е да се поставят на някои части от тялото пиявици, които изсмукват всички токсини. Получава се пълна дезинтоксикация на кръвта. Започнах с една пиявица на пъпа и постепенно поставях още на други места по тялото си. Тези животинки ви инжектират ензим, който ви пречиства. Сега се чувствам в супер-форма“, посочва тя.


Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна