Ози Озбърн: Паркинсонът няма да ме спре
Той представи 12-ия си солов албум
Публикувана: 26 Feb 2020 | 13:30

„Не мога да позволя на паркинсона да ме спре – не мога да се пенсионирам, обичам феновете“. Това заяви Ози Озбърн, който представи 12-ия си солов албум „Ordinary Man“. На специално събитие, той говори за новите си проекти и болестта, заради която се наложи да спре за малко работа.
 

На представянето на албума присъства музикантът Дейвид Дрейман, с който Озбърн разговаря открито за борбата с паркинсон. На въпрос дали някога е мислил да се откаже заради влошеното му състояние, той бе категоричен, че дори и да е имал трудни моменти, не би го направил.
 

„През последната година бях в много лошо здравословно състояние. Подложих се на операция на гръбначния стълб, която ми видя сметката. Истината е, че знам за диагнозата още от 2003-а, така че не е нещо ново. Но през 2019-а платих за спокойствието, което имах през тези 16 години – за последните 12 месеца преживях инфекция на ръката, пневмония, падането и след това операцията“, сподели Озбърн.
 

Преди броени дни Ози съобщи, че отменя част от концертите си в Северна Америка, за да се лекува в Европа, припомня Teenproblem.net. Той трябваше да пее в САЩ и Канада от май до юли, но уточни, че ще върне парите на феновете му, които са си купили билети.


„Благодарен съм, че всички сте толкова търпеливи. За жалост ще трябва да се лекувам в Швейцария, което обаче ще стане чак през април и ще трябва да остана там поне месец. Не искам да започвам турнето и да се наложи да отменям концерти в последната минута, няма да бъде честно за феновете. Предпочитам сега хората с билети да си получат парите обратно, а когато обиколката официално започне, те ще бъдат първи на опашката за пропуски“, обяснява изпълнителят.


Ози Озбърн призна, че „Ordinary Man“ е първият албум, който записва напълно трезвен:


„Мислех си, че магията идва от алкохола и наркотиците, но се оказа, че въобще не е така“.


Принцът на мрака обеща, че още в началото на март ще се върне  отново в студиото. 


Четете още: Бившият съпруг на Памела Андерсън ще се жени отново

Коментари ( 0 )