IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
09:28 | 30 март 2020
Обновен: 14:23 | 20 април 2024

Имала ли е тайна афера Меган Маркъл с колега актьор?

Таен роман или просто приятелство я свързва с партньора й от „Форсмажор“

По материала работи: Пламен Янков
Имала ли е тайна афера Меган Маркъл с колега актьор?

Меган Маркъл с голям драматизъм се оплакваше от засиления интерес на пресата и обществеността, след като се нанесе в кралския двор, но клюките и жълтите медии винаги са я следвали. Далеч преди да се запознае с принц Хари.
 

Бракът ѝ с продуцента Тревър Енгелсън, сключен през 2011 г., не бе перфектният, като брюнетката бе заподозряна в офисна забежка.


Макар и доста предпазливи в изявленията си, източници твърдят, че тя е имала тайна афера с партньора си в сериала „Форсмажор“ Патрик Джей Адамс.
 

Кралският експерт Андрю Мортън написа в книгата си „Меган: Принцесата на Холивуд“:
 

„Първият епизод на „Форсмажор“ беше показан на 23 юни и получи благоприятни отзиви, и по-важното е, че публиката го хареса. Продуцентите се зарадваха, че залогът за двойката Маркъл-Адамс се е изплатил напълно – феновете на сериала изграждат версии за връзка между актьорите.“


„Химията между тях беше очевидна. Но приятелството между актьорите възниква в резултат на работа в близък контакт и по същество е неизбежно.“


Двамата нито потвърдиха, нито отрекоха, че между тях е пламнала искра. През 2013 г. Меган се разведе с първия си съпруг само две години след сватбата, като нарече официалната причина „непреодолими различия“. А през лятото на 2016 г. тя вече беше до Хари.
 

Патрик Джей Адамс беше поканен на втората сватба на колежката си и пристигна на сватбената церемония със съпругата си Троян Белисарио, също актриса.
 

Интересното е, че екранните герои на Маркъл и Адамс се ожениха няколко месеца преди това, пише Tialoto.bg.
 

След Мегзит тръгнаха слухове, че херцогинята на Съсекс възнамерява да се върне към актьорството, но хроникьорите смятат този ход за необмислен.


Четете още: Нина Добрев с ново гаджe

Коментари

Новини Варна