IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Морски бизнес
11:46 | 8 октомври 2019
Обновен: 22:01 | 18 април 2024

Командирът на ВМС бе на официално посещение в Полша

Гостът се запозна с организационната структура на полския военен флот и задачите му в международни учения

По материала работи: Слав Велев
Командирът на ВМС бе на официално посещение в Полша

На официално посещение в Щаба на Военноморските сили на Република Полша бе командирът на Военноморските сили на България контраадмирал Кирил Михайлов. При визитата си от 30 септември до 3 октомври контраадмирал Михайлов имаше среща с полския си колега вицеадмирал Ярослав Зиемански – инспектор на ВМС на Република Полша. По време на разговорите във военноморския инспекторат контраадмирал Михайлов бе запознат от домакините с организационната структура на полския военен флот и задачите, които се изпълнявани от полските екипажи при участието им в международни учения.

 

Командирът на българските ВМС посети и Военноморска Академия на Република Полша, където бе запознат с базата и оборудването на военноморския университет, както и на полската военноморска въздушна бригада. По време на престоя си в Полша контраадмирал Михайлов се качи на борда на минния ловец ORP Kormoran и посети Европейския център за солидарност.

 

Кои са морските специалности на бъдещето

Коментари

Новини Варна