Община Варна започва набиране на младежки проекти
Приоритети тази година са опазване на околната среда и предприемачеството
Публикувана: 11 Mar 2019 | 12:40

Дирекция "Образование и младежки дейности" към Община Варна започва набиране на проекти на неправителствени организации за финансиране по програмата „Младежки дейности”. Основната цел  на инициативата е осмисляне на свободното време на младите хора чрез стимулиране на тяхната инициативност, предприемчивост и креативност. Приоритети тази година са опазване на околната среда и младежкото предприемачество.

 

Във връзка с облекчаване на процеса за кандидатстване и оценяване на проектните предложения по дейност „Младежки проекти” 2019 г. е въведена електронна платформа. Чрез нея се осигурява възможност да се подават онлайн проектните предложения и съпътстващите документи, което спестява технологично време и ресурс и улеснява процеса на  кандидатстване на неправителствените организации. Тя ще бъде достъпна на www.varnanamladite.com, от днес - 11.03.2019 г., до 10.00 ч. на 25.03.2019 г. В сайта може да бъде намерена и  Наредбата за условията и реда за финансово подпомагане на младежки проекти. 

 

На 12-ти март в 18:00 ч. всеки желаещ ще има възможност да се запознае с условията, приоритетите и необходимите документи за кандидатстване. Срещата ще се проведе в зала 17 в Младежкия дом.

 

Още по темата: През март започва набиране на младежки проекти

Коментари ( 0 )