Яна Маринова и Луиза Григорова размахват среден пръст на полицаи във Варна
Вижте видео
Публикувана: 21 Nov 2018 | 14:54

Да храни партньорката си със сладолед докато се возят на мотор – така виждаме Луиза Григорова в първия тийзър към филма „Диви и щастливи“, режисиран от съпруга й Мартин Макариев. Звездата от „Дървото на живота“ и „Откраднат живот“ влиза в ролята на дама гангстер, а гърба й пази Яна Маринова.

 

Двете влизат в челен сблъсък с органите на реда, а да развеят среден пръст докато се измъкват от поредната гонка изглежда е нещо обичайно за героините им. От страната на полицията застават Александър Сано и Дария Симеонова, за която това е първа роля след раждането на сина й Макс. Актрисата застана пред камера за „Диви и щастливи“ само месец след като на бял свят се появи бебето, а във филма с участие се разписва и екранният й съпруг от „Откраднат живот“ Димо Алексиев.

 

„Поздрав за всички мъжки момичета, за които ще разкажем в най-новия ни филм от Варна“, така Маринова анонсира новото си заглавие, като издаде и къде се провеждат снимките към него. С появата на тийзъра пък стана ясно, че на голям екран ще видим и младата британска звезда Базил Ейденбенц. За него това не е първа колаборация с български актьори, като неотдавна застана рамо до рамо и с Юлиан Костов за „Син на друга майка“.

 

Премиерната дата за „Диви и щастливи“ все още не е официално обявена. Освен Макариев, зад камерата работят още операторът Андрей Андреев и сценаристът Борислав Захариев, съобщава monitor.bg.

Коментари ( 0 )