IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
09:51 | 6 август 2020
Обновен: 12:32 | 20 април 2024

Ванга позна за Варна! Преди 6 години се случи немислимото…

Пророчицата споменава и болестите, които вижда в бъдещето

По материала работи: Ставри Таргов
Ванга позна за Варна! Преди 6 години се случи немислимото…

След като вчера ви разказахме за 15-те най-важните заръки на петричката пророчица Ванга, днес ще обърнем внимание към предсказанията, най-вече към едно, свързано с Варна.

 

Порои ще ни давят през късна пролет, ще има реки от трупове... Това е едно от трите предсказания, направени от Ванга през 1996 г. пред украинския пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко, който я посещава на Рупите. И се оказва права!

 

Вечерта на 19 юни 2014-а, малко след 19 часа за броени минути цял варненски квартал буквално потъна под вода. Огромни вълни, тръгнали по двете дерета-убийци в "Аспарухово", предизвикаха невиждано дотогава бедствие, което отне живота на 13 души, повлече коли, и покъщнина по пътя си.

 

Десетки хора останаха блокирани в домовете и автомобилите си, мнозина в най-засегнатите райони – по улиците "Горна студена" и "Моряшка" изкараха нощта след наводнението без електричество, без храна и на открито.

 

Последваха тежки седмици на възстановяване, на издирване на оцелели, в очакване на помощ и обезщетения. Случващото се в квартала доведе хиляди доброволци от цялата страна, които наравно с пострадалите се опитваха да почистят залетите от кал и боклуци сгради.

 

Историята на множеството засегнати семейства събуди съпричастността у стотици българи от цялата страна и чужбина.

 

Пред Лубченко Ванга говори за България и точно назовава 2014 г. Предсказанията й са общо три, при това доста кратки.

 

Според първото: "Порои ще ни давят през късната пролет, ще има реки от трупове!

 

Във второто тя визира конкретно "голяма промяна на върха" през май същата година. Тогава Ванга споменава и болестите, за които вижда развитие в бъдещето.

 

Третото й видение е за нова болест: "По-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете!".

 

Дали въпросната болест ще удари само нашата страна или цялото човечество не става ясно от шокиращите думи на пророчицата.

 

Още   15 видения на Ванга за България. И рече тя: Обичта е най-доброто лекарство!

Коментари

Новини Варна