IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Спорт
15:54 | 23 април 2019
Обновен: 18:42 | 1 март 2024

Капитанът на ЦСКА "изгоря" за полуфинала с Ботев (Пд)

Лидерът на тима от стадион "Българска армия" бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС за една среща и глобен с 400 лева

По материала работи: Пламен Янков
Капитанът на ЦСКА "изгоря" за полуфинала с Ботев (Пд)

Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров "изгоря" за предстоящото от 19:00 часа утре ключово домакинство на "червените" срещу Ботев (Пловдив) в полуфинална среща реванш от турнира за Купата на България, съобщи sportal.bg. 

 

Лидерът на тима от стадион "Българска армия" бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС за една среща и глобен с 400 лева, след като в интернет пространството се разпространи кадър от дербито с Левски (0:0) този уикенд, на който се вижда как защитникът плюе по Богдан Вашчук. 

 

Двамата имат закачка още от миналото лято, когато се сбиха след реванша между ФК Рига и ЦСКА-София в предварителните кръгове на Лига Европа. Тогава УЕФА наказа българския национал за три мача. 

 

"По сезиране на Комисия "Етика и феърплей" към БФС за наплюване на състезател, на основание чл. 22, ал.2, б. И, колонка 4 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Николай Бодуров – състезател на ПФК ЦСКА-София гр. София със спиране н състезателни права за 1 среща и с глоба в размер на 400 лева."

 

Реваншът между ЦСКА-София и Ботев (Пловдив) е очакван с повече от голям интерес, след като в първата среща "канарчетата" победиха столичния клуб с 3:2. Утре, освен че ще трябва да догонват в резултата, футболистите на Любослав Пенев ще бъдат и без своя сърцат капитан.

Коментари

Новини Варна