IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
09:42 | 7 декември 2019
Обновен: 15:21 | 28 март 2024

Баскетболният "Черно море Тича" закъса за пари

Ако не се намери спонсор до края на годината, тимът може да напусне НБЛ

По материала работи: Борис Проданов
Баскетболният "Черно море Тича" закъса за пари

Президентът на баскетболния клуб "Черно море Тича" д-р Георги Ганчев изрази безпокойство относно случващото се в клуба. Поради липса на финансиране и ако до края на декември не се намерят пари, клубът може да прекрати участие в НБЛ и дори да се откаже от първенството. Д-р Ганчев заяви, че е получил уверение, че през следващата седмица общината ще съдейства за осигуряването на средства. 


Именно намирането на генерален спонсор е цел №1 пред клубното ръководство. Той трябва да обезпечи както представителния тим, така и детско-юношеската школа, която е най-силната в страната.


Изпълнителният директор на “моряците” Саша Топчов добави, че от началото на новия сезон са направени доста промени в клуба, основно организационни. Обстановката в тима при мъжете логично не е спокойна. Още повече, че отборът по баскетбол в инвалидни колички "Черно море-Никея" вече е част от "Черно море Тича" и приема това име.

 

Снимка narodensport.eu

 

Прочетете още: „Черно море Тича“ записа първи успех за сезона във Варна

Коментари

Новини Варна