IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
10:59 | 27 февруари 2020
Обновен: 13:36 | 11 април 2024

Турнир по кикбокс във Варна за празника на града

Общината ще съдейства и за провеждане на кръг от държавния спортен календар по кикбокс и муай тай на конфедерацията

По материала работи: Борис Проданов
Турнир по кикбокс във Варна за празника на града

На работна среща между кмета на Варна Иван Портних и председателя на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай  Галин Димов стана ясно, че общината ще подкрепи организирането и провеждането на турнир по кикбокс по време на празника на града с осигурени  награди за всички медалисти и всички отбори участници. Турнирът ще се проведе на 15 август (събота) входа на морска градина.
 
Общината ще предприеме и необходимите действия да подкрепи, подпомогне и съдейства за ежегодното провеждане на кръг от държавния спортен календар по кикбокс и муай тай на конфедерацията във Варна.
 
"Това значително ще подпомогне дейността  на конфедерацията ни. Изключително съм доволен че спортът ни става все по-популярен и че в моя роден град ще се състои такъв турнир, който ще постави едно ново начало. По този начин ние ще се доближим повече до хората и надявам се ще привлечем повече млади да спортуват.  Варна е меката на бойните спортове и смятам, че с общи усилия съвсем скоро град Варна ще бъде домакин и  на международни турнири по кикбокс“, заяви председателя на родната централа Галин Димов.
 
kickboxing.bg
 
 

Коментари

Новини Варна