Турнир по кикбокс във Варна за празника на града
Общината ще съдейства и за провеждане на кръг от държавния спортен календар по кикбокс и муай тай на конфедерацията
Публикувана: 27 Feb 2020 | 10:59
На работна среща между кмета на Варна Иван Портних и председателя на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай  Галин Димов стана ясно, че общината ще подкрепи организирането и провеждането на турнир по кикбокс по време на празника на града с осигурени  награди за всички медалисти и всички отбори участници. Турнирът ще се проведе на 15 август (събота) входа на морска градина.
 
Общината ще предприеме и необходимите действия да подкрепи, подпомогне и съдейства за ежегодното провеждане на кръг от държавния спортен календар по кикбокс и муай тай на конфедерацията във Варна.
 
"Това значително ще подпомогне дейността  на конфедерацията ни. Изключително съм доволен че спортът ни става все по-популярен и че в моя роден град ще се състои такъв турнир, който ще постави едно ново начало. По този начин ние ще се доближим повече до хората и надявам се ще привлечем повече млади да спортуват.  Варна е меката на бойните спортове и смятам, че с общи усилия съвсем скоро град Варна ще бъде домакин и  на международни турнири по кикбокс“, заяви председателя на родната централа Галин Димов.
 
kickboxing.bg
 
 

Коментари ( 0 )