Руснаци превозват мъртвец върху багажника на кола
Вдовицата не измислила друг начин да го транспортира
Публикувана: 16 May 2019 | 18:14

Снимка: TVГуберния

 

 

Социалните мрежи в Русия бяха разтърсени от снимки, на които се вижда труп на мъж върху багажника на „Волга“. Фотографиите бяха публикувани в групата „Аварии/ДТП/Воронежа“ на мрежата „ВКонтакте“.

 

Очевидците са били в недоумение: човек ли има в чувала отгоре на колата или това е манекен, пише TVГуберния, цитиран от dnes.bg.

 

Оказва се, че това наистина е бил покойник, са съобщили от полицията. Мъжът на 32 години се бил обесил. Роднините му е трябвало да откарат тялото в съдебна медицина.

 

Съсед на вдовицата на починалия се притекъл на помощ. Двамата не могли да измислят нещо друго, освен да качат трупа на багажника на „Волга“-та.

 

Правоохранителните органи извършват проверка по случая. Лента.ру припомня случай от 2016 г., при който е било съобщено за кражбата на багажник на автомобил заедно с тялото на мъртва възрастна жена. Бабата починала по пътя към Сочи, където семейството било тръгнало на почивка. Близките оформили документите за смъртта й и временно оставили тялото в моргата в Сочи, решавайки да я погребат в Липецк, откъдето било семейството. По обратния път, докато роднините й нощували в крайпътен къмпинг, тялото на бабата било откраднато заедно с багажника.

Коментари ( 0 )