IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
17:05 | 30 юни 2020
Обновен: 02:26 | 1 март 2024

Административният секретар на ГЕРБ във Варна обикаля кметовете от партията в областта

Павел Христов посети Ветрино и Вълчи дол

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Пресцентър ГЕРБ

Народният представител от ПГ на ГЕРБ и административен секретар на ГЕРБ –Варна Павел Христов проведе срещи с кметовете, общинските ръководители и общински съветници от партията във Ветрино и Вълчи дол. Депутатът задълбочено анализира сегашната и предстояща политическа ситуация в страната, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

 

„Интересно време се очертава, предстоят сериозни битки, но управляващото мнозинство начело с ГЕРБ е стабилно и ако някой вещае предсрочни избори , е в дълбока заблуда”, каза народният представител. Партийният екип изрази дълбоко и искрено възмущение от втория до скоро човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, заради неговите последни медиийни изяви с груби, спекулативни и манипулативни атаки и нападки срещу политика, в чието създаване и ръководството е участвал.

 

„В ГЕРБ ние сме това, което сме, заради лидера Бойко Борисов”, каза депутатът Павел Христов . На срещите бяха обсъдени проблемите на общините, намаляване на приходите в местните бюджети, социалните проблеми на хора в условията на извънредно положение заради COVID-19, последиците от наводненията, от които бяха най-потърпевши 4 села в община Ветрино, както и работата по мащабните проекти, които са в ход.

 

11.7 млрд.евро ще получи България от Фонда за възстановяване на европейската икономика на ЕС във връзка с коронавируса за следващите 2 години. Те ще бъдат в подкрепа приоритетно и на общините, на хората в тях, които след бизнеса са най-засегнати от невижданите досега размери на тази криза, посочи народният представител.

 

Срещите във Ветрино и Вълчи дол бяха проведени при спазване на всички санитарно-хигиенни мерки в условията на удължено извънредно положение в страната заради COVID-19.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна