Херо Мустафа се разходи из Варна
Посланикът на САЩ сподели в социалните мрежи снимки от разходката си сред някой от забележителностите на морската столица на България
Публикувана: 5 Aug 2020 | 10:04
Снимки: ФU.S. Embassy Sofia

"Работата на посланик Мустафа й дава възможност да обиколи България и да се запознае с нейната естествена красота и невероятно културно наследство. При скорошното си пътуване до Варна, тя посети Римските терми и двореца Евксиноград", съобщават от посолството на САЩ в София и призовават последователите си в социаните мрежи: "Споделете в коментарите отдолу любимите си места в България, които всеки посетител трябва да види".

Припомняме, че преди малко повече от две седмици посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа посети морската столица заедно с още дипломати и вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Явно че, след като се е запознала с работата на Военноморския координационен елемент, разположен в Пункт за базиране – Варна и след разходката във Висшето военноморско училище “Никола Вапцаров", Херо Мустафа се е насладила на изяществото на Големите римски терми в центъра на града и парка на резиденция Евксиноград.

 

Припомняме, че тогава посланиците на САЩ, Грузия и Румъния останаха абсолютно безмълвни пред медиите.

 

Черно море

Коментари ( 0 )