IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
14:25 | 15 септември 2020
Обновен: 17:10 | 17 април 2024

Академия "Кор Кароли" учи студенти на морска култура

Проектът е насучен към кандидат-висшисти до 29-годишна възраст от висшите учебни заведения във Варна

По материала работи: Слав Велев
Академия "Кор Кароли" учи студенти на морска култура

Ветроходна академия "Кор Кароли" стартира поредното предизвикателство към младите. Целта на проекта „Наръчник за морска култура“ е да изгради морска култура по новаторски начин. Участниците в това обучение ще се докоснат в директни ситуации на море, посредством занимания с ветроходство. Стремежът е и да се изгради устойчивост за морската култура сред младите и обществото като цяло, чрез създаване на наръчник за морска култура на достъпен и разбираем език.

 

Проектът е за студенти до 29-годишна възраст от висшите учебни заведения във Варна. Участниците ще бъдат разделени на няколко сесии в обучение по ветроходство от септември до ноември, след което ще продължат със срещи дискусии и работа с модератори за създаване на Наръчника. Проектът приключва на 30 април 2021 г. Краен срок за записване до 31 октомври 2020 г. или до запълване на участниците (16). Изискване е всеки участник да умее да плува!

Коментари

Новини Варна