IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Предавания Черно море
13:40 | 6 април 2016
Обновен: 12:35 | 8 март 2024

В „Утро в нашия град“ на 7 април очаквайте

Само по тв "Черно море"

По материала работи: Деян Михайлов
В „Утро в нашия град“ на 7 април очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 7 април очаквайте: Какво съдържат досиетата от Панама и какво ще променят? Анализ по темата гледайте в рубриката „Икономически спектър“ след 7:30 часа.

Балетът на Нешка Робева и куп известни български изпълнители ще пеят и танцуват благотворително във Варна в помощ на децата на полицаи, загинали при изпълнение на служебния си дълг. Какво включва гала концертът „Завинаги с нас“ и колко деца и семейства ще бъдат подпомогнати ще разберете в минутите след 7:40 часа от Милена Михайлова, управител на Форум „Възможност за бъдеще“.

Как живее и работи един лекар днес във Варна? Какво вълнува здравната общност и какви са перспективите пред бъдещите лекари у нас ще научим навръх Деня на здравния работник от д-р Росен Рачев, хематолог и преподавател в катедра „Вътрешни болести“ към МУ – Варна. Разговорът с него очаквайте в минутите след 8 часа.

След 8:30 часа в традиционната ни рубрика „Кокошинки“ ще видите какво ново, интересно е подготвил колегата от информационна агенция „Черно море“ Александър Гълъбов.

От 8:50 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Фани Маер и Сияна Струнчева от школа за изкуства за деца „Магия 7.

Точно в 9:15 часа започва предаването „ДНЕС“ на ТВ „България он еър“.

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна