IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
20:34 | 7 март 2018
Обновен: 07:18 | 26 март 2024

Ливърпул може да бие всеки

Това обяви нападателят на червените Садио Мане

По материала работи: Юлиян Атанасов
Ливърпул може да бие всеки

Ливърпул не се страхува от нито един съперник, обяви нападателят Садио Мане дни преди голямото дерби с Манчестър Юнайтед в събота. Снощи Червените стигнаха до 1/4финалите на Шампионската лига след не особено атрактивно 0:0 срещу Порто в реванша, но така или иначе те си бяха свършили работата още преди 3 седмици, когато биха с 5:0.

 

„Винаги съм казвал, че можем да победим всеки един съперник в света и мнението ми не се е променило. Сега имаме двубой с Манчестър Юнайтед и те са един от най-добрите отбори в света, но същото се отнася и за нас. Всеки мечтае да играе в подобен сблъсък, така че го очаквам с нетърпение” заяви Мане. Сенегалецът, заедно с Мохамед Салах и Роберто Фирмино са вкарали общо 11 гола в последните 5 мача за Червените, така че със сигурност ще бъдат сериозна заплаха за защитата на Юнайтед още повече, че мачът се явява директна битка и за второто място в класирането.

 

gol.bg

Четете още: „Черно море“ отново се размина с успеха

Коментари

Новини Варна