IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
13:23 | 12 юни 2019
Обновен: 03:55 | 26 март 2024

„Соколите“ стартират с „Нафтата“ във Втора лига

Варненци гостуват в Бургас на 20 юли

По материала работи: Борис Проданов
„Соколите“ стартират с „Нафтата“ във Втора лига

Втора лига ще започне с доста интересни мачове. Това отреди жребият в Бояна, която разпредели двойките за старта на надпреварата във втория ешелон. Изпадналият от елита „Септември“ (София) приема „Струмска слава“. „Литекс“ домакинства на „Локомотив“ (Горна Оряховица).

 

Току-що завърналите се в професионалния футбол „Нефтохимик“ и „Спартак“ (Варна) ще мерят сили в Бургас. В тима на „соколите“ бяха освободени още трима футболисти. Халфът Тодор Маринчев и нападателите Иво Михайлов и Илиян Неделчев напуснаха тима по решение на наставника Диян Божилов. Преди това тимът се лиши от услугите Юлиан Загоров и Севдалин Стайков. Румен Русев ще е новият треньор на вратарите. Той изпълнява тези функции и в ДЮШ.

 

В с. Ерден „Кариана“ и „Монтана“ ще изиграят дерби на местно ниво, а морско дерби ще има и между „Черноморец“ (Балчик) и „Поморие“. Другите новаци „Хебър“ (Пазарджик) и „Спартак“ (Плевен) също започват с мач помежду си, а ЦСКА 1948 ще е домакин на „Локомотив“ (София) в интересен столичен сблъсък.

 

Дубълът на „Лудогорец“ приема „Ботев“ (Гълъбово), а по програма „Пирин“ (Благоевград) има визита на „Верея“ (Стара Загора), но този мач засега е несигурен. Срещите са на 20 юли, събота.

 

Втора лига, I кръг, сезон 2019/2020 г.:

„Верея“ – „Пирин“ (Бл)

„Септември“ (Сф) – „Струмска слава“

„Литекс“ – „Локомотив“ (ГО)

„Черноморец“ (Бч) – „Поморие“

„Кариана“ – „Монтана“

„Нефтохимик“ – „Спартак“ (Вн)

„Хебър“ (Пз) – „Спартак“ (Пл)

ЦСКА 1948 – „Локомотив“ (Сф)

„Лудогорец II“ – „Ботев“ (Гълъбово)

 

Още по темата: Черно море започва първенството във Варна срещу смърфовете

Коментари

Новини Варна