IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
16:55 | 19 юни 2019
Обновен: 04:18 | 17 април 2024

ПСЖ се насочи към Донарума

Французите готови да платят 60 млн. паунда за вратаря на Милан

По материала работи: Пламен Янков
ПСЖ се насочи към Донарума

Пари Сен Жермен насочи усилията си към вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума, след като до момента се смяташе, че парижани са фаворит за подписа на Давид Де Хеа от Манчестър Юнайтед.


Според медиите във Франция обаче шампионът на страната е променил плановете си и е готов да плати 60 млн. паунда за Донарума, твърди „Сън“, цитиран от Gol.bg.


28-годишният Де Хеа е обявен за продан от Манчестър Юнайтед, като в последните седмици се заговори, че „червените дяволи“ са готови да го заменят с Ян Облак от Атлетико Мадрид. Така Де Хеа става излишен на „Олд Трафорд“, а местата където може да продължи кариерата си, са малко, тъй като Реал Мадрид вече се подсили с Тибо Куртоа.


Смяташе се, че ПСЖ ще плати исканите 60 млн. паунда на Юнайтед за Де Хеа, но сега са променили плановете си и са се насочили към Донарума. Ман Юнайтед пък бързо трябва да намери решение на ситуацията с Де Хеа, чийто договор изтича в края на сезона.


Четете още: Юве или Реал Мадрид? Погба направи своя избор

Коментари

Новини Варна