IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
10:32 | 18 април 2018
Обновен: 13:55 | 24 април 2024

Рита Ора пристига за партито на MTV във Варна

Второто издание на грандиозното шоу на Южния плаж ще е на 12 август

По материала работи: Слав Велев
Рита Ора пристига за партито на MTV във Варна

Рита Ора е първият изпълнител, който е потвърдил участие в MTV Presents Varna Beach 2018, съобщават организаторите на официалната си страница във Фейсбук. Второто издание на грандиозното шоу на Южния плаж ще е на 12 август, а официалната продажба на билети стартира в 10 часа на 27 април - петък. Очаква се скоро да бъдат обявени имената и на останалите звезди, които ще излязат на сцената във Варна. И тази година в партито ще се включат R3WIRE & VARSKI. "Участието ни във Варна миналата година беше като сбъдната мечта. Никога не сме си представяли, че можем да получим такова страхотно посрещане. Нямаме търпение да се завърнем във Варна и това лято и да се забавляваме с хиляди нови приятели", коментираха R3WIRE & VARSKI. 
 

Рита Ора е британска певица от албански произход. Най-големият й хит е „Hot Right Now“. Родена е в Прищина през 1990 г., но още същата година семейството й се премества във Великобритания. 
 

 

През 2004 г. тя участва в английски филм на име „Spivs“, а през 2008 записва дебютния си сингъл „Where's Your Love“ (с участието на Крег Дейвид и Тинчи Страйдър). Дебютния ѝ албум (ORA) излиза на 27 август 2012 г. Има обща песен с Тайни Темпа, който беше един от участниците в MTV Presents Varna Beach 2017. Изявата в морската столица през това лято ще е първата й в България.

 

 

Рита Ора работи и като модел, като Мадона и дъщеря й Лурдес я избират за рекламно лице на тяхната марка аксесоари. Изпълнителката нашумя допълнително и след като изигра поддържащата роля в "Петдесет нюанса". Тя записа и музиката за "Петдесет нюанса освободени", в дует с международната звезда Лиам Пейн.  

 


Припомняме, че близо 30 000 зрители изпълниха Южния плаж във Варна миналата година за първото издание на MTV Presents Varna Beach. Грандиозното шоу на 15 юли 2017 г. започна по обяд и продължи до полунощ. Многобройни бяха чуждестранните туристи, пристигнали специално за MTV Presents Varna Beach. Три поколения музикални фенове танцуваха на плажа и аплодираха българските и световни изпълнители. На сцената излязоха последователно SUPERHERO DJs, Павел и Венци Венц', Дара, Кристиан Костов, Поли Генова, британският DJ Jonas Blue, GORGON CITY, R3WIRE & VARSKI, британският рапър Тайни Темпа, Биби Рекса. Грандиозното събитие във Варна  миналата година завърши с изпълнение на DJ номер едно на САЩ - STEVE AOKI. Партито впечатли и с уникални светлинни ефекти и мощен саунд, а сцената, изградена за концерта бе най-голямата правена на открито в България. 


Полина Петрова
Снимки Пламен Гутинов, архив

 

Четете още:

Градят най-голямата сцена в България за MTV Presents Varna Beach 2017

Близо 30 000 изпълниха южния плаж за MTV Presents Varna Beach (СНИМКИ)

Концертът на MTV във Варна с престижна награда BATI

MTV излъчи филма за Varna Beach 2017

Робърт Куирк: Очакваме над 20 000 зрители на MTV Presents Varna Beach 2017

Обявиха всички изпълнители на MTV Presents Varna Beach 2017

Най-голямото световно музикално събитие на открито идва във Варна

Коментари

Новини Варна