IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Начало
10:23 | 30 септември 2009
Обновен: 20:46 | 15 април 2024

За нас

За нас

По материала работи: manager
За нас

Chernomore.bg е информационна медия част от медийната група „ЧЕРНО МОРЕ”, в която влизат вестник „ЧЕРНО МОРЕ”, телевизия „ЧЕРНО МОРЕ” и пресцентър "Глас", ситуирани във Варна. Нашата цел е да известяваме читателите си за новините в реално време, а именно “Тогава, когато се случват”, каквото е и мотото на агенцията, а информацията обработена и обогатена с коментари, да може да бъде прочетена след това на страниците на вестник „ЧЕРНО МОРЕ”

Идеята ни е да извадим от общия информационен поток най-важните теми най-вече от регионалните, но и от българските и световните новини и да ги предложим възможно най-бързо, обективно и интересно.

Информационната агенция chernomore.bg се ръководи от основните правила в журналистиката, а именно - защита на правото на всеки да получава, разпространява и търси информация, право на лично мнение, правото на свобода на себеизразяването, свобода на словото, както и отговорността да се съмняваш и да търсиш отговори на въпросите си. Нашите основни принципи са точност, обективност и бързина.

Chernomore.bg се придържа към основните етични норми, които са част от световните правила за журналистическа работа. Затова при нас се изключват информации, коментари или анализи, както и мнения във форума, които призовават и насаждат религиозна, етническа, расова и полова ненавист. Тук няма материали или мнения на читатели, които съдържат обидни или вулгарни думи, а подобни коментари са  подложени на редакторска намеса.

Предоставяме възможност за обратна връзка или опровержение в случай, че е нанесена обида, клевета или има невярна информация за дадена личност.Целта ни е да бъдем медиатори между аудиторията и хората от света на политиката, икономиката, културата и спорта. В Chernomore.bg всеки коментар и новина са отделени в специални рубрики и не допускаме лично мнение или пристрастия в информационните материали.

Всеки текст е подписван с името на автора и/или източника, който е използван и цитиран. Надяваме се примерът ни да бъде последван от всички колеги, които ползват и се позоват на наша информация да бъдат коректни в цитирането й. В своята работа използваме всички технически възможности на компютърните технологии и възможностите, които дава търсенето и предоставянето на информация по Интернет.

 

МЕДИЙНА ГРУПА

Коментари

Новини Варна