IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
15:00 | 22 юли 2022
Обновен: 00:58 | 24 април 2024

Нинова не пуска мандата! Ще го държи до 15 август

Има съгласие за нова процедура за избор на председател на КЕВР, заяви лидерът на БСП

По материала работи: Слав Велев
Нинова не пуска мандата! Ще го държи до 15 август

Има съгласие за нова процедура за избор на председател на КЕВР. Депутатите ще отменят ваканцията си до 15 август, за да може да се вземе решение да има функциониращ орган за енергоносителите.

Това съобщи лидерът на БСП Корнелия Нинова, която свика спешна среща на председателите на преговарящите за правителство партии заради решението на КС да обяви за противоконституционен изборът на председател на КЕВР, предаде репортер на БГНЕС.

БСП вероятно ще задържи третия мандат поне до 15 август, стана ясно от думите на Нинова.

Снимка: Фейсбук/Корнелия Нинова

Намерихме решение, прогнозируемост и яснота как ще се случат нещата. Целта е единствено стабилност. Кандидатура за председател на КЕВР не сме разглеждали, каза още Нинова.

Относно разговорите по управленската програма, Нинова съобщи, че през уикенда преговорите ще обобщят постигнатото досега.

На предварителните разговори получихме принципно съгласие. В понеделник, вторник, стана ясно от думите на Нинова, ще има окончателно решение дали има мнозинство от 121 и повече депутати. Антикорупционният закон върви по план, посочи още лидерът на БСП.

Коментари

11g ivan89g ( преди 1 година )
rate down comment 1 rate up comment 0
анонимен ( преди 1 година )
Бсп мандат значи, най-голямата тлъста лъжа със бабешко лице за България!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна