IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
12:40 | 4 август 2023
Обновен: 10:31 | 27 април 2024

Момиче не се прибра 2 дни, откриха я в апартамент с мъже

20-годишната жена е намерена в жилище в Сандански с трима местни над 45-годишна възраст

По материала работи: Слав Велев
Момиче не се прибра 2 дни, откриха я в апартамент с мъже

Вчера по обед в РУ-Сандански е получен сигнал от жителка на града, която съобщила, че е получила обаждане от дъщеря си, която не се е прибирала в дома си от два дни за нанесен й побой и откраднат телефон, съобщават от ОДМВР-Благоевград.

Органите на реда предприели незабавни действия, в резултат на които 20-годишната жена е установена в жилище в Сандански. В жилището са се намирали, 47-годишен мъж от града, 48-годишен мъж от с. Лешница и 45-годишен мъж от Сандански. Тримата мъже са отведени в РУ-Сандански за изясняване на фактите и обстоятелствата по получения сигнал.

В хода на работата по случая не са събрани данни за ограничаване на правото на свободно придвижване на младата жена. Предприети са действия за установяване дали върху нея е упражнено физическо насилие. Със заповед за задържане до 24 часа, като съпричастен към извършената кражба на мобилния телефон е задържан 38-годишен мъж от с. Лешница.

За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Коментари

Дед Колю ( преди 8 месеца )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна