IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
12:20 | 23 февруари 2024
Обновен: 15:49 | 28 април 2024

Борисов от Варна: Всички са в предизборна кампания, но вече и ние сме (ВИДЕО)

С този меморандум излиза, че НПО стоят по-високо от партиите, заяви лидерът на ГЕРБ-СДС

По материала работи: Слав Велев
Борисов от Варна: Всички са в предизборна кампания, но вече и ние сме (ВИДЕО)

Снимка и ВИДЕО: Официален профил на Бойко Борисов във Facebook

"За да покажем ние колко голяма работа сме, казват ПП, се отказваме от външен министър, но всичко си остава така, всички останали министри си остават наши. Това е преяждане с власт", заяви на брифинг във Варна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Всички партии са в предизборна кампания, но вече и ние сме, мобилизираме се по структурите", каза още лидерът на ГЕРБ.

"С този меморандум излиза, че НПО стоят по-високо от партиите. Ако е така, да си направим НПО, щом са толкова добри - да станат партии, да влязат в парламента и да ни управляват. В този документ се казва да няма никой освен ПП-ДБ и ГЕРБ при избора на регулатори, тоест всички други граждани, които са гласували за БСП и "Възраждане" се игнорират, а на тяхно място идват НПО - ПП и ДБ реално", добави Борисов.

"Цялото здравеопазване е в ДБ, цялата отбрана е в ръцете на ПП. Те казват, че Тагарев се справя добре. В същото време българите си мислят, че сме залели Украйна с оръжие, а ние един болт не сме изпратили при решение от 8 декември. Изпълнителната власт не е свършила нищо", каза Борисов.

Коментари

Новини Варна