IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
15:37 | 12 септември 2015
Обновен: 04:18 | 4 март 2024

Пороят снощи причини хаос в Пловдив

Подадените сигнала за помощ са били повече от 340, а самият телефон 112 времено не е работил

По материала работи: Слав Велев
Пороят снощи причини хаос в Пловдив

Проливният дъжд, който снощи наводни Пловдив и прекрати Нощта на музеите причини доста затруднения. Освен, че наводни основни улици и булеварди и с това причини доста катастрофи, водата стана причина пожарникари да вадят затиснати хора от автомобилите си, съобщава Нова тв, цитирана от dnes.bg.
 

Евакуирани са били 12 деца от Център за настаняване от семеен тип, тъй като сградата, където са се помещавали се е наводнила и е имало опасност от късо съединение.
 

Подадените сигнала за помощ са били повече от 340, а самият телефон 112 времено не е работил. Хората започнали сами да отводняват собствеността си. Други не успели да дочакат пожарната - като баща, който му се наложило сам да извади детето си от личния автомобил и да го пренесе на ръце през водата.
 

Сред авариите е и паднал гръм, който запалил покрив на сграда. Хората започнали да звънят на ВиК, но от там им отговаряли, че тези проблеми не са тяхна работа.

Коментари

Новини Варна