IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
16:40 | 28 август 2023
Обновен: 12:40 | 13 май 2024

Симеон Сакскобургготски за инцидента с Калина: Мисля, че от доста малко стана нещо огромно

А пък като родител винаги боли

По материала работи: Ставри Таргов
Симеон Сакскобургготски за инцидента с Калина: Мисля, че от доста малко стана нещо огромно

"Мисля, че от доста малко стана нещо огромно. Но най-накрая живеем в една правова държава и всеки пред закона е еднакъв. Това е много важно", заяви Симеон Сакскобургготски по повод инцидента с княгиня Калина.

В първия си коментар за случилото се с дъщеря му Сакскобургготски обясни, че никой не бива да забравя, че пред закона всички сме равни и особено онези хора, които сочат с пръст, които обвиняват, които злорадстват. "А пък като родител винаги боли", допълни той.

По повод връщането на работа на депутатите от 49-ото Народно събрание Сакскобургготски отбеляза, че те преди всичко трябва да имат общо желание, за да има България здраво управление, а след това и ясни цели.

"В крайна сметка те са избрани да добруват народа, това е тяхна отговорност – да намерят начина. И аз съм убеден, че това ще стане", подчерта той.

Сакскобургготски добави, че понякога си губим времето със съвсем безинтересни неща, а бихме могли да съсредоточим енергията си в по-конкретни цели, които да се отразят и на хората.

Той отказа да даде оценки на управляващите и им пожела успех в работата, която да допринесе за това да има спокойствие.

"Мисля, че има голяма доза агресия, което е съвършено ненужно. Хабим много енергия. Мисля, че с диалог, с добри намерения и желание може да се постигне далеч повече. Това поне е моята рецепта", каза още Симеон Сакскобургготски, цитиран от БНТ.

Коментари

Новини Варна