Варна °
fallback
Общество
21:40 | 29 август 2015
Обновен: 20:04 | 10 май 2025

Ути Бъчваров приготви 1 тон рибен курбан

Посвети го на 50-годишен юбилей

По материала работи: Юлиян Атанасов

1 тон рибен курбан приготви Ути Бъчваров по повод 50-годишния юбилей на “Асарел-Медет” на Панагюрски колонии, пише 24 часа. Той бе сготвен в уникален казан, направен от асарелска мед. Чорбата бе забъркана от 300 кг предварително обезкостено филе от сом. От костите на рибата бе направен бульон, който бе овкусен с пикантен сос от девесил, чесън и люти чушки. Над 3000-те порции бяха раздадени на присъстващите на празника.  

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback