IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Политика
20:32 | 27 март 2016
Обновен: 05:17 | 24 април 2024

ДПС готви вот на недоверие

Поводът е изказвания на министър Даниел Митов за край на мултикултурализма

По материала работи: Борис Проданов
ДПС готви вот на недоверие

Задава се нов вот на недоверие. Този път е по инициатива на ДПС. Движението може да атакува правителството заради външната му политика. Поводът е изказвания на министър Даниел Митов за край на мултикултурализма. Най-вероятно въпросът ще бъде поставен на премиера Борисов, но преди това темата ще бъде обсъдена в централата на ДПС.

 

Правителството няма ясна програма и приоритети, а поведението на управляващата коалиция излъчва нестабилност, каза в Кърджали съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който присъства на отчетно-изборната конференция на областната организация на партията.

 

„Поведението на тази разнородна коалиция, включително и шизофренно поведение, ако искате, на някои ръководители, които сутринта са част от властта, на обяд са в опозиция, вечерта не знаят къде са, показват една нестабилност. В момента виждаме, че това правителство няма ясна посока, по която да върви властта, няма акцент, няма приоритет”, коментира Карадайъ.

 

От ДПС заявиха, че са готови за предсрочни избори.

 

fakti.bg

Коментари

Новини Варна