IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
11:40 | 29 август 2023
Обновен: 10:07 | 8 май 2024

Шофьорът на камиона, прегазил детето в с. Прилеп, не е бит, а директно намушкан

Ножът на престъплението е открит

По материала работи: Ставри Таргов
Шофьорът на камиона, прегазил детето в с. Прилеп, не е бит, а директно намушкан

Снимка 24 часа

Открит е ножът, с който е бил убит 57-годишният шофьор, блъснал фатално 6-годишно дете в село Прилеп, научи "24 часа" от свои източници.

Острието на хладното оръжие е 15-сантиметрово. То е нанесло голяма прорезна рана в прасеца на шофьора, вследствие на което той е издъхнал от остра кръвозагуба.

Водачът на камиона е бил нападнат в кабината. По тялото му не са открити следи от насилие - той не е бил бит, а направо намушкан, разкриха разследващи.

От 7 задържани за бруталната саморазправа, към момента в ареста са трима - бащата, дядото и чичото на загиналото дете. Все още се установява кой от тях е нанесъл фаталния удар с нож, но най-вероятно ще се окаже, че това е дядото. Той е криминално проявен и осъждан.

Ще бъде повдигнато обвинение за за умишлено по чл.115 от НК, за което се предвижда лишаване от свобода от 10 до 20 г., каза окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

"Ще действаме твърдо и безкомпромисно в рамките на законовите си правомощия и няма да допуснем правосъдие да осъществява улицата", категоричен е прокурор Чинев.

Коментари

Тинтири-минтири ( преди 8 месеца )
Единственото решение е не съд за тия животни, а *** да се прочисти населеното място от това стадо!!! Друго спасение явно няма!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 7
Новини Варна