IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
14:40 | 30 септември 2023
Обновен: 00:23 | 2 май 2024

18-годишен прободе смъртоносно млад мъж в Пазарджик

Инцидентът станал след спречкване между двамата

По материала работи: Ставри Таргов
18-годишен прободе смъртоносно млад мъж в Пазарджик

Криминалисти от ОДМВР - Пазарджик, колегите им от РУ - Пазарджик, под надзора на Окръжната прокуратура разследват тежко криминално престъпление. Сигнал за случилото се е получен снощи на телефона за спешни повиквания 112 малко преди 19.00 ч.

По първоначално получените данни на улица в областния град е станало спречкване между двама младежи, при което единият е извадил нож и пробол другия.

Незабавно към мястото на инцидента са насочени автопатрули на РУ - Пазарджик, и линейка на „Спешна помощ“. Пристигайки било установено 21-годишен млад мъж от Пазарджик в безпомощно състояние с прободни наранявания.

За съжаление въпреки намесата на медицинския екип на път към болницата пострадалият е починал. Периметърът около местопрестъплението е блокиран, извършен е щателен оглед от дежурна група служители от ОДМВР и РУ-Пазарджик, в присъствието на съдебен лекар. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Криминалистите са установили самоличността на нападателя, който е 18-годишен жител на областния град. Той напуснал местопроизшествието с лека кола и към момента се укрива.

Предприети са поредица от оперативно-издирвателни действия за неговото локализиране и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под наблюдението на прокурор от окръжната прокуратура, пише Glasnews.bg.

Коментари

Новини Варна