IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:32 | 18 септември 2016
Обновен: 17:36 | 25 април 2024

Луд подпали кооперация в центъра на Бургас

Бдителните съседи го видели

По материала работи: Слав Велев
Луд подпали кооперация в центъра на Бургас

Луд се опита да подпали посред бял ден кооперация и гараж в центъра на Бургас. 65-годишният Б. Ч. навремето бил наследник на имота, но не получил желаната част от парцела и се настроил срещу живущите на пъпа на морския град. Самият той обитавал панелка в жк „Меден рудник“. Много пъти идвал и крещял под прозорците им.

 

В деня на палежа той отново отишъл с туба бензин и полял входа на кооперация и гаража. Бдителните съседи обаче го видели и прогонили, после се обадили в полицията. Б.Ч. е бил задържан в дома си час по- късно от служители на Четвърто Районно управление – Бургас и служители от сектор «Специализирани полицейски сили» при ОДМВР – Бургас. Впоследствие е настанен в Центъра за психично здраве. Работата по случая продължава.

 

45-годишен арменец също подлуди полицията през уикенда, след като хвърлял от терасата на дома си телевизор и щанги. Мъжът обитава жилище в жк „Лазур. Съпругата му отишла до магазина, след което той цъфнал на терасата и започнал да мята каквото свари. В крайна сметка бил озаптен от полицията.

 

trud.bg

 

Четете още Четири къщи изгоряха край Бургас, ранена е жена

Коментари

Новини Варна