IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
22:27 | 14 октомври 2018
Обновен: 10:04 | 30 април 2024

Варненци взеха 3 титли в "Купа Ояма"

Участваха 127 бойци от 22 клуба

По материала работи: Борис Проданов
Варненци взеха 3 титли в "Купа Ояма"

Страхотно представяне постигнаха състезателите на клуб ТИМ (Варна) в турнира за 12- и 14-годишни от календара на Българската карате киокушин федерация "Купа Ояма". В Нови Пазар в конкуренцията на 127 участника от 22 клуба варненци взеха 3 златни медала - чрез Емилиян Пандов, Андрей Стоименов и Борислава Димитрова. Сребро завоюва Радо Николов, бронз - Николай Четов. Георги Вълков се класира на 5-о място.


Борислава се състезава при по-големите, но това не и попречи да спечели всичките си срещи с ипон. Андрей спечели и Купа за най-техничен състезател. 


"Всички се биха сърцато и докрай. Изключително сме доволни от постигнатото. Направихме си изводите и ще работим върху грешките. Сега продължаваме с тренировките и в началото на ноември месец отиваме на състезание в Гърция. Никола Киров и Стоян Иванов днес бяха съдии на състезанието. Благодарим на всички за прекрасните емоции", пише в официалната фейсбук страница на клуб ТИМ.

 

Радо и Андрей са в отбора за световното на KWU във Варна през декември. От клуба се надяват на медали и от мондиала.

 

Още по темата: Никола Кючуков игра два финала в "Купа Диана"

 

 

Коментари

Новини Варна