IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
16:33 | 6 април 2015
Обновен: 21:49 | 25 април 2024

Лошото време не уплаши “моряците”

От “Тича” призовават феновете да подкрепят тима в най-важния мач за сезона

По материала работи: Борис Проданов
Лошото време не уплаши “моряците”

Въпреки пороя във Варна футболистите на “Черно море” тренираха на пълни обороти за предстоящата изключително важна първа полуфинална среща за “Купа България” с “Локомотив” (Пд). Заниманието днес се проведе на стадион “Младост”, с цел запазване на тревното покритие на “Тича” в лошото време.


Никола Спасов разчиташе на абсолютно всички футболисти. Той качи на лагер 18 футболисти и определи и групата за двубоя. В нея попаднаха изтърпелият наказание от 1 мач бранител Михаил Венков и възстановеният от контузия Георги Божилов. Аут за сблъсъка са Живко Петков, Иван Коконов, Дани Георгиев, Бекир Расим и Георги Китанов. Слави Сталев и Тони Стоичков също няма да са на линия за срещата със “смърфовете”. Те ще играят утре за дублиращия тим на “Черно море” с “Локомотив” (Сф). Двубоят е от 16 ч. на стадиона под Аспаруховия мост.


Иначе Таско Тасков получи назначение за мача за Купата с “Локо” (Пд), който е на стадион “Тича” във Варна от 17 ч. Помощници на арбитъра ще бъдат Веселин Мишев и Георги Славов. За 4-ти рефер е определен Вихрен Манев. Съдийски наблюдател е Петър Петров.


От щаба на “Черно море” призовават всички свои фенове да напълнят трибуните на “Тича” и да подкрепят отбора в може би най-важният мач за сезона. За улеснение на зрителите касата до служебния вход ще работи утре следобед от 14 ч. Останалите каси ще отворят врати в 15 ч.


Красимир Николов

 

Коментари

Новини Варна