IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
13:01 | 9 април 2015
Обновен: 11:56 | 9 май 2024

Медийна група „Черно море“ е официален партньор на рали „Варна 2015"

Състезанието ще се проведе от 17 до 19 април

По материала работи: Борис Проданов
Медийна група „Черно море“ е официален партньор на рали „Варна 2015"

Най-голямата медийна група в морската столица „Черно море“ ще бъде официален партньор на 16-тото рали „Варна“, първи кръг от националния рали шампионат. Телевизия „Черно море“ ще излъчи промоционален клип за състезанието общо пет път всеки ден до началото на надпреварата, а едноименния вестник ще публикува информация за надпреварата във своите броеве, съобщиха на официалния си сайт rallyvarna.com организаторите.


Професионални екипи на телевизията ще заснемат всичко най-интересно от скоростните етапи и ще подготвят специални предавания, които ще бъдат излъчени в местен и национален ефир.


„Изключително доволни сме, че успяхме да привлечем такъв сериозен медиен партньор, който ще гарантира на състезанието необходимото медийно внимание. Това ще гарантира на състезателите и на нашите партньори, възможността да бъдат наблюдавани от многохилядната аудитория на медийна група „Черно море“ и да оправдаем техните очаквания в тази област“, сподели Владимир Гатев, маркетинг мениджър на състезанието.


Рали „Варна“ е първи кръг от националния рали шампионат и ще се проведе от 17 до 19 април.

 

Коментари

Новини Варна